| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
mony_ciofu Site Admin
Data inscrierii: 01/Ian/1970 Mesaje: 346 Locatie: Romania
|
Trimis: Dum Iul 23, 2006 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
SI EU SUNT DE ACORD CU ALIN .BUN VENIT ALIN!!!!!
citid ce ati scris voi mi-amaminti de o maxima : "SUNTEM CIOPLITI AICI JOS CA SA NE POTRIVIM ACOLO SUS"..noi suntem vasul ,El e olarul si tb sa fim ciopliti(raniti) pt a putea sa ne potrivim Sus
RAMONA GEORGIANA CIOFU _________________ RAMONA GEORGIANA CIOFU |
|
| Sus |
|
 |
I4jesus4ever
Data inscrierii: 01/Ian/1970 Mesaje: 11 Locatie: Romania
|
Trimis: Vin Sep 01, 2006 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | <i>Originally posted by alin_b</i>
<br />DE CE ATUNCI CAND VREM SA CLADIM CEVA FUMOS FACEM SAU SUNTEM RANITI ? |
RAMONA GEORGIANA CIOFU.
depinde cu ce fel de inima o facem... uneori s-ar putea sa nu fim raniti, daca nu o facem ca pentru Dl, dar... daca facem orice lucru ca pentru Dl, acolo investim tot ce avem noi mai bun( dragoste care implica si sentiment), devenim vulnerabili, putem fi mai usor raniti, dar cred ca astel de rani Dl este cel care le vindeca, pentru ca stie ce scop am urmarit si e Drept. E adevarat sunt lucruri care dor si lasa urme adanci(relatii rupte, despartiri, etc). spunea cineva ca´´intelepciunea nu se imprumuta cu carul ci se castiga cu böbul``,.. eu cred ca fiecare avem intelpciune (iar cine nu are sa o ceara) sa ne ferim de orice se pare rau si ar putea produce rani grave. si inca ceva, avem nevoie de credinta ca alegand voia lui Dzeu El se va ocupa de vindecarea ranilor daca acestea vor fi produse si ne va surprinde cum va preface raul in bine.

mary _________________ mary |
|
| Sus |
|
 |
mony_ciofu Site Admin
Data inscrierii: 01/Ian/1970 Mesaje: 346 Locatie: Romania
|
Trimis: Mar Sep 05, 2006 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
DL SA TEBINECUVINTEZE MARY..MA BUCUR CA ESTI PRINTRE NOI...
AI DREPTATE IN CEEA CE AI SCRIS...CE AS PUTEA SA SPUN..." SUNTEM RANITI PT A INTELEGE O INIMA RANITA.."
RAMONA GEORGIANA CIOFU _________________ RAMONA GEORGIANA CIOFU |
|
| Sus |
|
 |
elena Site Admin
Data inscrierii: 01/Ian/1970 Mesaje: 280
|
Trimis: Mie Apr 04, 2007 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
ranile si durerea nu au fost facute pentru om... au aparut dupa ce omul s-a razvratit si s-a vazut in stare sa faca fata luptei cu viata... _________________ Ai fost vreodata nefericit? Atat de nefericit incat sa doresti sa ajungi aiurea, oriunde, numai sa fie altceva?("N-a dansat decat o vara"-Per Olof Ekstrom) |
|
| Sus |
|
 |
foamy wave
Data inscrierii: 01/Noi/2008 Mesaje: 2 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Sam Noi 01, 2008 9:24 pm Titlul subiectului: Biblia este o carte capabila sa raspunda acestui topic. |
|
|
Biblia este o carte capabila sa raspunda acestui topic.
"Ranile facute de un prieten dovedesc credinciosia lui"(Proverbe 27,6).
Nu se poate ca in vreo relatie sa nu fii ranit. Dar ranile pot fi trecatoare si reconciliante sau nu. Pentru ca doua persoane sa fie una, trebuie sa se produca niste "rani" pentru slefuirea "muchiilor" din caracter, care nu se potrivesc in cadru. Aceste rani sunt de fapt niste operatii "pe cord deschis", sub indrumarea lui Dumnezeu.
Dar ranile care ating demnitatea, care sunt mai presus de trecerea timpului si se adancesc in fiinta, dovedesc credinciosia partenerului si nevoia de a crede ca vinul bun se gaseste in alta parte.
Foamy Wave, |
|
| Sus |
|
 |
foamy wave
Data inscrierii: 01/Noi/2008 Mesaje: 2 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Sam Noi 01, 2008 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu inteleg din ce cauza se datoreaza afisarea unor comment-uri, in partea stanga a paginii. Mi se pare straniu. |
|
| Sus |
|
 |
adi Site Admin
Data inscrierii: 03/Ian/2007 Mesaje: 85
|
Trimis: Mar Noi 04, 2008 6:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| Da, am reparat. Acum se afiseaza bine. |
|
| Sus |
|
 |
lav
Data inscrierii: 29/Ian/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Ian 29, 2010 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
"Toate lucrurile lucrreaza spre binele celor cel iubesc pe Domnul"
chiar daca noi trecem prin diferite momente mai putin bune in viata noastra este ca Dumnezeu a randuit ca numele Lui sa SI-L PROSLAVESCA in/prin noi. Dumnzeu a randuit:) pentru ca te-a-nvrednicit sa treci pe aici.
si eu am o experienta mai putin buna... am meditat mult la ce mi s-a intamplat si nu am gasit nici acum raspunsul.:-s daca asta a fost voia Lui. o accept ( chiar daca imi este greu) dar o accept.m,pentru ca Tata stie mai bine ce are de facut....si cum am mai zis si am repet.. "Toate lucrurile lucrreaza spre binele celor cel iubesc pe Domnul"
fiti binecuvantati de TATA!!!  |
|
| Sus |
|
 |
lav
Data inscrierii: 29/Ian/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Ian 29, 2010 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
aa... va salut cu IOV 5:7
PE mine versetul asta m-a ajutat mult:) |
|
| Sus |
|
 |
emanuel
Data inscrierii: 19/Iul/2010 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mony_ciofu a scris: | | ...citid ce ati scris voi mi-amaminti de o maxima : "SUNTEM CIOPLITI AICI JOS CA SA NE POTRIVIM ACOLO SUS"..noi suntem vasul ,El e olarul si tb sa fim ciopliti(raniti) pt a putea sa ne potrivim Sus |
Este adevarat ca unele rani sunt spre indreptarea noastra, dar altele sunt datorita nevegherii noastre. |
|
| Sus |
|
 |
|