Pagina de start a forumului Pentru Dumnezeu Pentru Dumnezeu
forumul 4god

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alte culte necrestine
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pentru Dumnezeu -> Alte culte necrestine
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
CATALIN IONESCU

Data inscrierii: 23/Oct/2007

MesajTrimis: Mar Oct 23, 2007 5:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adi a scris:
De obicei pacatul din viata noastra ne impinge sa anulam biblia pt ca Biblia acuza pacatul si ceea ce e murdar. Iar noi ca sa ne spalam pe maini spunem ca sunt minciuni ale oamenilor si nu e mesaj de la Dumnezeu. Dumnezeu sa ne ajute sa ne pocaim si sfintim

Amin!Eu sint primul care are cea mai mare nevoie de pocainta...Voi reveni cu amanunte...
CATALIN IONESCU

Data inscrierii: 23/Oct/2007

MesajTrimis: Mar Oct 23, 2007 5:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

elena a scris:
tocmai... credinta nu ne invata sa ne luptam... ci... sa iubim...
aici e diferenta...
putin imi pasa de sincretismul religios... nu e dreptul meu sa judec pe nimeni...
dar imi pasa... pentru ca vorbim mult, in loc sa fim gata sa traim pentru vesnicie!

Iit dau dreptate!TREBUIE SA TRAIM PT VESNICIE!!
constantin florin

Data inscrierii: 01/Aug/2009

MesajTrimis: Sam Aug 01, 2009 11:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="adi"]Ce stiti despre alte culte care nu cred in Isus ca Fiu al Lui Dumnezeu?[/quote]
toate cultele sau confesiuni ele nu fac decit sa se foloseasca d numele domnului pentru manipularea maselor
nu exista nici un cult adevarat
toate sint false despre ele domnu isus a zis
bagati d seama ca vor veni in numele meu si vor zice eu sint cristosul , si vor insela p multi
de aceea tre sa ne ferim d invataturile lor
adevarata biseerica e in inima noastra
il purtam p domnu in inima iar faptele noastre il scoate la iveala
cu stima florin
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pentru Dumnezeu -> Alte culte necrestine Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Puteti vota in chestionarele din acest forum