| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
CATALIN IONESCU
Data inscrierii: 23/Oct/2007 Mesaje: 5 Locatie: IASI
|
Trimis: Mar Oct 23, 2007 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| adi a scris: | | De obicei pacatul din viata noastra ne impinge sa anulam biblia pt ca Biblia acuza pacatul si ceea ce e murdar. Iar noi ca sa ne spalam pe maini spunem ca sunt minciuni ale oamenilor si nu e mesaj de la Dumnezeu. Dumnezeu sa ne ajute sa ne pocaim si sfintim |
Amin!Eu sint primul care are cea mai mare nevoie de pocainta...Voi reveni cu amanunte... _________________ Doresc sa iau legatura prin acest site cu toti cei interesasti de mintuire,de Dumnezeu si de aplicarea principiilor biblibe in viata de zi cu zi.Va multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
CATALIN IONESCU
Data inscrierii: 23/Oct/2007 Mesaje: 5 Locatie: IASI
|
Trimis: Mar Oct 23, 2007 5:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| elena a scris: | tocmai... credinta nu ne invata sa ne luptam... ci... sa iubim...
aici e diferenta...
putin imi pasa de sincretismul religios... nu e dreptul meu sa judec pe nimeni...
dar imi pasa... pentru ca vorbim mult, in loc sa fim gata sa traim pentru vesnicie! |
Iit dau dreptate!TREBUIE SA TRAIM PT VESNICIE!! _________________ Doresc sa iau legatura prin acest site cu toti cei interesasti de mintuire,de Dumnezeu si de aplicarea principiilor biblibe in viata de zi cu zi.Va multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
constantin florin
Data inscrierii: 01/Aug/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Sam Aug 01, 2009 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
[quote="adi"]Ce stiti despre alte culte care nu cred in Isus ca Fiu al Lui Dumnezeu?[/quote]
toate cultele sau confesiuni ele nu fac decit sa se foloseasca d numele domnului pentru manipularea maselor
nu exista nici un cult adevarat
toate sint false despre ele domnu isus a zis
bagati d seama ca vor veni in numele meu si vor zice eu sint cristosul , si vor insela p multi
de aceea tre sa ne ferim d invataturile lor
adevarata biseerica e in inima noastra
il purtam p domnu in inima iar faptele noastre il scoate la iveala
cu stima florin |
|
| Sus |
|
 |
|