| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
adi Site Admin
Data inscrierii: 03/Ian/2007 Mesaje: 85
|
Trimis: Lun Mar 13, 2006 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Oare cati tineri din romania se gandesc sa paraseasca Romania? |
|
| Sus |
|
 |
black-panther
Data inscrierii: 01/Ian/1970 Mesaje: 359 Locatie: Romania
|
Trimis: Joi Apr 06, 2006 1:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Titlul topicului imi suna a sondaj de opinie .
Primul gand de a pleca a fost prin clasa a X-a cand ramasesem pe ultimul trimestru cu vreo 4 corigente si eram teoretic repetent. Evident ca planuisem noi vreo 3 colegi sa plecam prin grecia la munca da' asta a trecut.
Ma mai batea gandul cand eram prin anu 2 3 de faculta sa plec pe perioada verii, da' am renuntat si la asta.
In prezent sunt indiferent daca plec sau nu (adica daca se iveste ocazia e clar ca plec). Probabil doar pentru o vreme pentru a strange ceva capital, dar stiti voi socoteala de acas' nu se potriveste cu cea din targ asa ca nu pot afirma ce am sa fac ci doar ce am de gand la momentul actual. |
|
| Sus |
|
 |
mony_ciofu Site Admin
Data inscrierii: 01/Ian/1970 Mesaje: 346 Locatie: Romania
|
Trimis: Sam Iul 08, 2006 7:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmmmmmmmm cam putine opinii pe aici. eu cred ca sunt multi,dar voi raspune doar in dreptul meu.
in primul rand nu as vrea pt ca aici am familia ,prietenii , colegii, si biserica.apoi e f greu sa te acomodezi ,sa inveti limba ,sa ....nuj sunt mai multe....dar poate din cauza politicii sau a nedreptatii esti oarecum "impins" sa te gandesti la o "evadare" din acest "haos"
RAMONA GEORGIANA CIOFU _________________ RAMONA GEORGIANA CIOFU |
|
| Sus |
|
 |
black-panther
|
Trimis: Joi Iul 13, 2006 5:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| Daca va aduc la cunostinta ca nu am inca pasaport poate va faceti o idee cat de bine ma simt acasa:). |
|
| Sus |
|
 |
mony_ciofu Site Admin
Data inscrierii: 01/Ian/1970 Mesaje: 346 Locatie: Romania
|
Trimis: Sam Sep 16, 2006 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
nici eu nu am ))) asa ca...ma simt f bine acasa ,dar cultura noastra ar fi primul lucru care m-ar impinge spre alta tara !!!!
RAMONA GEORGIANA CIOFU _________________ RAMONA GEORGIANA CIOFU |
|
| Sus |
|
 |
black-panther
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nicaieri nu-i ca acasa! totusi cei ce se intorc de "afara" eu cred ca sunt castigati din punct de vedere al opticii pe care o pot avea din afara Romaniei. |
|
| Sus |
|
 |
de_silvio
Data inscrierii: 29/Mar/2007 Mesaje: 6 Locatie: Udine ( Italy)
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 7:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Pacea Domnului, hmmm nu vreau sa va "stric" discutia care ati avut-o dar as vrea sa adaug ca, chiar daca sunt plecat "afara" nu ma-m schimbat in felul asa spus sau zis "occidental"...dar totusi nu pot sa spun acelasi lucru si de [u]TOTI romanii sau asa zi-si crestinii.....Pot sa spun (trebuia sa fac liceul, mai aveam 3 ani si il terminam, dar stiam ca daca voi ramane in Romania nu inaintam in credinta....simte-am ca alunecam, asa ca ma-m decis sa vin in Italya si sa-l simnt pe Dumnezeu la lucru,.....as vrea sa precizez ca acest lucru nu sa intamplat la inceput dar STIAM ca Dumnezeu LUCREAZA...asa ca din Ascoli Piceno partea de est a Romei unde am locuit aproape 1 an si jumate ma-m mutat in Udine...) , ca Dumnezeu lucra si la trei ani am luat botezul in apa cu inca trei frati, iar dupa jumate de an botezul cu Duhul Sfant.....Ceea ce vreau sa spun e ca uneori si pentru cateva sau mai multe persoane Dumnezeu ti se arat si in strainatate.Scuzati-ma ca am scris asa de mult.cu drag Sefan-Silviu. P.S. Sunt si eu din Moldova P.P.S. Va doresc cele mai zambitore si calduroase binecuvintari ....che Dio vi benedica e vi auguro una buona giornata da un vostro fratello in Dio ...Stefan-Silviu _________________ Stefan-Silviu
Ultima modificare efectuata de catre de_silvio la Dum Iun 24, 2007 3:16 am, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
laura
Data inscrierii: 08/Mai/2007 Mesaje: 5 Locatie: arad
|
Trimis: Mar Mai 08, 2007 2:15 am Titlul subiectului: |
|
|
pace voua.eu am fost plecata in austria si in germania din cate am observat eu multi tineri prefera occidentul de ce nu stiu un lucru singur stiu eu cat am fost plecata din tara am fost mai aproape de DUMNEZEU dar in schimb imi lipseau prieteni familia acum sunt in tara alaturi de prieteni de familie si tot odata cu parere de rau va spun ca relatia ce am avuto cu DUMNEZEU sa cam stins.eu una as merge oricand oriunde dar numai cu DUMNEZEU alaturi si tot odata va spun ca niciodata nu o sa uit de tara mea.DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE  _________________ GOTT IST LIEBE |
|
| Sus |
|
 |
elena Site Admin
Data inscrierii: 01/Ian/1970 Mesaje: 280
|
Trimis: Mar Mai 08, 2007 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Domnul sa fie cu tine, Laura! _________________ Ai fost vreodata nefericit? Atat de nefericit incat sa doresti sa ajungi aiurea, oriunde, numai sa fie altceva?("N-a dansat decat o vara"-Per Olof Ekstrom) |
|
| Sus |
|
 |
laura
Data inscrierii: 08/Mai/2007 Mesaje: 5 Locatie: arad
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 1:22 am Titlul subiectului: |
|
|
amin elena doresc ca DUMNEZEU sa va binecuvinteze pe toti acei ce vizitati acest site precum si pe acei care au facut posibil acest site multa binecuvantare la toti _________________ GOTT IST LIEBE |
|
| Sus |
|
 |
elena Site Admin
Data inscrierii: 01/Ian/1970 Mesaje: 280
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 6:27 am Titlul subiectului: |
|
|
multumim _________________ Ai fost vreodata nefericit? Atat de nefericit incat sa doresti sa ajungi aiurea, oriunde, numai sa fie altceva?("N-a dansat decat o vara"-Per Olof Ekstrom) |
|
| Sus |
|
 |
veronique
Data inscrierii: 14/Oct/2008 Mesaje: 1 Locatie: FRANTA
|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fiind noua pe forum, m-am gindit sa va spun si eu parerea mea! eu cred ca multi din ro ar pleca in strainatate doar pt ar experimenta viata din occident,sau pt o viata mai banoasa!!! dar printre straini nu e usor sa traiesti chiar daca salarile sunt mai mari si frigiderele mai pline. TOT ACASA E MAI BINE!  _________________ ISUS VINE IN CURIND!!! MARANATA |
|
| Sus |
|
 |
Pro dom sua
Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Oct 15, 2008 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu as raspunde cu o intrebare:Cati tineri se gandesc sa faca ceva trainic in tara asta?este advarat ca se pleaca pt un trai maI bun dar si din spiRit de aventura! _________________ nu caut dreptatea mea ci mila pt mine! |
|
| Sus |
|
 |
|