Pagina de start a forumului Pentru Dumnezeu Pentru Dumnezeu
forumul 4god

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Logica incontestabila

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pentru Dumnezeu -> sanatate
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Andrey

Data inscrierii: 16/Iun/2007

MesajTrimis: Sam Iun 16, 2007 12:37 am    Titlul subiectului: Logica incontestabila Raspunde cu citat (quote)

Un lucru foarte interesant, dar deloc surprinzator, caci Domnul are in el tot are perfectiune, am obs acum ceva timp. Tot ceea ce exista si se practica pe pamant si este daunator pentru om ( fumatul, alcoolul, drogurile, curvia, sodomia si multe altele ) au repercusiuni drastice asupra sanatatii omului.
Fumatul = boli coronariene ( infarc miocardic )
Alcoolu = boli ale ficatului ( hepatite, ciroze )
Drogurile = boli ale ficatului, ale sangelui etc
curvia = eu o consider principala cauza aparitiei HIV, SIDA ( incurabile )
sodomia = la fel ....
Deci toate sunt repercusiuni dintre cele mai drastice in viata omului !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CATALIN IONESCU

Data inscrierii: 23/Oct/2007

MesajTrimis: Mie Oct 24, 2007 4:58 pm    Titlul subiectului: Re: Logica incontestabila Raspunde cu citat (quote)

Andrey a scris:
Un lucru foarte interesant, dar deloc surprinzator, caci Domnul are in el tot are perfectiune, am obs acum ceva timp. Tot ceea ce exista si se practica pe pamant si este daunator pentru om ( fumatul, alcoolul, drogurile, curvia, sodomia si multe altele ) au repercusiuni drastice asupra sanatatii omului.
Fumatul = boli coronariene ( infarc miocardic )
Alcoolu = boli ale ficatului ( hepatite, ciroze )
Drogurile = boli ale ficatului, ale sangelui etc
curvia = eu o consider principala cauza aparitiei HIV, SIDA ( incurabile )
sodomia = la fel ....
Deci toate sunt repercusiuni dintre cele mai drastice in viata omului !

Ai f mare dreptate!Pt ca asa si este...Insa chiar eu ma numar printr cei care au un asemenea viciu(e vb de fumat) si am nevoie de sprijin in rugaciune din partea oricarui suflet binevoitor pt a reveni pe drumul credintei si pt a renunta la acest cumplit pacat...
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pentru Dumnezeu -> sanatate Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Puteti vota in chestionarele din acest forum